Vlasy, vlasy, samé vlasy

Autor: Ivana Gramblička | 2.6.2011 o 10:00 | Karma článku: 6,29 | Prečítané:  2108x

Keď prišla do nášho salónu Miška z Prievidze, vošli najprv jej vlasy a až potom ona. Toľko ich bolo… S tým musíme niečo urobiť. Teplota stúpa, hlava sa potí a vlasy treba prispôsobiť tomuto faktu. Miška chcela hlavne zhodiť svoju zimnú hrivu a získať pre ňu vhodný letný zostrih. Nie však príliš krátky. Vyšla nám z toho polodlhá postupka oživená ofinkou.

foto: FOTOTESTfoto: FOTOTESTfoto: FOTOTESTfoto: FOTOTESTfoto: FOTOTEST

FARBA

Priznám sa, keď som sa hrabala Miške vo vlasoch vykukovali na mňa rôzne farby a farbičky. Vpredu niečo do hneda, vzadu niečo do zlata a cez to celé nejaký melír. Fúúúúú, pomyslela som si. No nič, treba to zliať do jednej prirodzenej farby. A tak sa aj stalo. Svetlohnedá moka to vyriešila a neskutočne sa hodila k Miškinim modrým okálom.

STRIH

Husté, nepoddajné vlasy, ktoré si pýtali strih som skrotila postupkou s mierným prestrihaním. Vyskúšali sme aj mierne šikmú ofinku, ktorá dodala tvári šmnc.

STYLING

Účes som vyfúkala cez okrúhlu kefu a ofinku som jemne prežehlila.

LÍČENIE

Keďže Miška k nám prišla až z Prievidze, plánovala po premene ísť prevetrať svoje nové ja po Bratislavskej promedáne. Dohodli sme sa tak, že spravím iba jemné denné líčenie. Farbu pleti som zjednotila make-upom a poprášila púdrom. Na viečka som naniesla smotanové a hnedasté tiene, ktoré krásne ladia s modrými očami. Riasy som pretrela hnedou riasenkou, líčka poprášila broskyňovou lícenkou a na pery som naniesla ružovkastý lesk s trblietavými čiastočkami.

Miška ožila a promenádovala, promenádo... :)

Poznámka k foteniu: Ako ste si iste všimli, fotografie nie su profesionálne a to z jediného dôvodu - robila som ich ja. Na rovnakom pozadí, možno iných svetelných podmienok, lebo Miškin prerod nejaký ten čas trval. Čo sa týka spracovania fotografií, boli upravené v grafickom editore, všetky rovnakým spôsobom.

Páčil sa Vám tento článok? Pridajte si blogera medzi obľúbených a my Vám pošleme email keď napíše ďalší článok
Pridaj k obľúbeným

Hlavné správy

KOMENTÁRE

Buďme všetci elitami, najlepšími v tom, čo robíme

A toto máme odkiaľ, nadávať ľuďom, čo sa o niečo snažili, čo si hodiny odsedeli na prednáškach a odučili a robia šestnásť hodín denne?

SVET

Slovák pomáha pri Mosule: Tu sa bojuje proti najväčšiemu zlu

Po fronte chce Oliver Valentovič len sprchu, pivo a pizzu.

EKONOMIKA

Najväčší mäsokombinát nepatrí do bankrotu, uznal súd

Bankrot navrhovala ukrajinská firma, nakoniec si to rozmyslela.


Už ste čítali?